2024/04/19

KUPIŠKĖNŲ MEDALIAI IMTYNIŲ TURNYRE TROŠKŪNUOSE

Kovo 16 dieną į Anykščių r. Troškūnų Kazio Inčiūros gimnaziją rinkosi imtynininkai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Latvijos Liepojos miesto. Tradiciniame tarptautiniame pirmojo Troškūnų imtynių trenerio Ričardo Deksnio imtynių turnyre kovojo 52 moterys imtynininkės ir 87 graikų-romėnų imtynių dalyviai.

Į turnyrą atvyko sportininkai iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Visagino, Marijampolės, Vilkaviškio, Tauragės, Joniškio, Kuršėnų, Gruzdžių, Kupiškio, Anykščių, Kavarsko, Viešintų ir Troškūnų.

Jaunųjų imtynininkų kovas stebėjo Lietuvos imtynių federacijos prezidentas Giedrius Dambrauskas, pasaulio čempionas Valentinas Mizgaitis, Ričardo Deksnio žmona Valė, Anykščių imtynių veteranai, imtynių klubo „Ąžuolas“ rėmėjas Vytautas Lapė bei gausus būrys buvusių Troškūnų imtynininkų. Dalyvius ir turnyro svečius pasveikino ir atminimo dovanas įteikė Troškūnų seniūnijos seniūnas Antanas Jankauskas.

Visą dieną ant kilimo atkakliai varžėsi imtynininkai.

Kupiškio imtynininkė Austėja Rita Žiūkaitė (75 kg) laimėjo sidabro medalį, o Domas Ulkė (30 kg), Gytis Daugėla (37 kg) ir Motiejus Vizbaras (48 kg) – savo svorio kategorijos bronzos medalius.

Parengta pagal Arvydo Krikščiūno inf.

Nuotraukos iš Arvydo Krikščiūno asmeninio albumo

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video