2024/04/25

 

VYRĄ PRAŽUDĖ UŽVIRTĘS MEDIS

Šeštadienį Noriūnų seniūnijoje, Kirdiškio k., tragiškai nutrūko 51 metų vyro gyvybė. Nelaimė, pasibaigusi mirtimi, Girelės miške įvyko vyrams darbuojantis privačiame miške.

Audinga SATKŪNAITĖ

Kad ant vyro užvirto medis, policijos pareigūnams pranešė kartu dirbęs žmogus, kuriam buvo nustatytas vidutinis – 1,88 prom. girtumas. Tai buvo privataus miško savininko sūnus. O kartu dirbusiam kaimynui alkoholio matuoklis parodė kur kas didesnį girtumą – daugiau nei 2 promiles.

Valstybinės darbo inspekcijos Panevėžio skyriaus vedėja vyriausioji darbo inspektorė Sniegina Povilonienė sakė, kad įvykis jai žinomas. Anot inspektorės, viskas nutiko privataus miško teritorijoje.

„Tą dieną miške dirbo savininkas, sūnus, žentas ir du kaimynai. Vyrai pjovė mišką ir ruošė medieną malkoms. Pjaunant medį vieną iš kaimynų kliudė ir mirtinai sužalojo virstančio medžio viršutinė dalis. Apie žuvusį vyrą kol kas neaišku, bet kiti du asmenys, išskyrus žentą, buvo neblaivūs. Nelaimės akimirką savininko šalia nebuvo, nes jis buvo išvežęs medieną iš miško“, – situaciją paaiškino S. Povilonienė.

Anot jos, policija dėl šio įvykio pradėjo ikiteisminį tyrimą.

„Šių žmonių darbiniai santykiai nesiejo, dirbta privačiame miške, kur savininkas darbavosi su savo šeimos nariais ir dviem kaimynais. Mes aiškinamės aplinkybes ir žinome, kad ir dirbdami miške žmonės vartojo nemažai alkoholio“, – pabrėžė S. Povilonienė.

Asociatyvi Metanojos Žilėnaitės nuotrauka

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Taip ir nutinka, kai bobos neleidžia gerti namie..

  • …pražudė alkoholis

Rekomenduojami video