2024/04/24

 

VAGYSČIŲ KRAITIS: PUODAS, GOLFO LAZDOS IR TRAKTORIUS

Sakoma: kai nieko neturi, tai nieko ir nereikia. Deja, šis posakis ilgapirščiams netinka. Tuo įsitikino ir Puponių kaimo sodybos šeimininkė.

Pirmadienio vakarą moteris į policijos pareigūnus kreipėsi pastebėjusi, kad iš šiuo metu remontuojamos sodybos lauko virtuvės dingo 5 l talpos puodas ir dvi golfo lazdos. Tikėtina, kad ilgapirščiams ieškoti tinkamo grobio buvo lengviau, nes Puponių kaimo sodyboje kol kas niekas negyvena. Nukentėjusi moteris nuostolį įvertino 150 eurų.

Antros vagystės nuostoliai kur kas didesni. Iš daržinės Biriečių kaime buvo pavogtas traktorius, o iš kitos transporto priemonės dingo starteris ir variklio aušinimo sistemos pašildytuvas.

Kupiškyje gyvenantis vyras spėjo, kad vagystė galėjo būti įvykdyta laikotarpiu nuo vasario 15 iki 19 dienos 13 val. Nukentėjusiam vyrui padaryta žala siekia 3 693 Eur.

Sumušė pažįstami

Trečiadienį praėjus kelioms dienoms po nemalonaus įvykio vyras nusprendė nebetylėti. 28 metų rajono gyventojas policijos pareigūnams pranešė, kad prieš jį sekmadienį smurtavo du pažįstami asmenys.

Parengė Audinga SATKŪNAITĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video