2024/03/29

 

MEILĖS DIENĄ PAVOGĖ PINIGŲ, BUTELĮ IR SUMUŠĖ MOTERĮ

Pasirodo, kad egzistuoja ne tik Kalėdų, bet ir Šv. Valentino dienos Grinčai. Ketvirtadienį vakare du vyrai apiplėšė pažįstamą žmogų ir netrukus per išgertuves sumušė moterį.

Audinga SATKŪNAITĖ

Šių metų Meilės dieną Kupiškyje gyvenantys vyras ir moteris prisimins ilgai, nes ji džiugių akimirkų nesuteikė. Ketvirtadienį, maždaug 22 val., kupiškėnas kreipėsi į policijos pareigūnus tada, kai buvo apiplėštas dviejų pažįstamų vyrų. Jis neteko ne tik kišenėje buvusių pinigų, bet ir vieno butelio alkoholinio gėrimo. Kupiškėnas teigė, kad jį Vytauto gatvėje apiplėšė laikotarpiu nuo 17 val. iki 18 val. Nukentėjusiam vyrui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,72 prom. Jis nuostolį įvertino kiek daugiau nei 48 eurais.

Tos pačios dienos vakarą policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad Kupiškyje per išgertuves namuose sumušta 48 metų moteris.

Anot Kupiškio rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininko Dariaus Totorio, dėl šių nusikaltimų įtariami tie patys asmenys. 41 metų ir 25 metų įtariamieji sulaikyti dar tą patį vakarą. Vienam jų alkoholio matuoklis parodė vidutinį – 2,49 prom. girtumą, o antram sunkų – 2,58 prom. girtumą.

Šią savaitę, antradienį, užfiksuota dar viena vagystė. Kupiškio rajono gyventoja gavo pamoką, kad nerakinto namo nevalia palikti. Būtent taip ji neteko piniginės, kuri buvo pavogta iš spintoje padėtos rankinės. Apie vagystę Šimonyse 53 metų moteris pranešė antradienį vakare, maždaug 22 val., nors nukentėjusioji piniginės pasigedo 20 val. Šimonietė nuostolį įvertino 85 eurais. Nors ilgapirščių grobis palyginti menkas, bet, tikėtina, neigiamų emocijų buvo per akis.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video