2024/04/19

 

LOTERIJOS LAIMĖTOJAMS – MALONŪS NETIKĖTUMAI

Sausio 22 dieną paskelbti „Kupiškėnų minčių“ laikraščio prenumeratos loterijos laimėtojai. Nusprendėme pakalbinti tuos prenumeratorius, kuriems atiteko didieji laimėjimai.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ,
Audinga SATKŪNAITĖ

Padovanos dukrai

Noriūnietė Janina Vaitiekūnienė, laikraščio prenumeratorių loterijoje laimėjusi šiltnamį, džiaugėsi, kad šįkart sėkmė jos neaplenkė.
Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Pirma į redakciją atsiimti patvirtinimo, kad laimėjo parduotuvės „Pipiras“ skirtą šiltnamį, atėjo noriūnietė Janina Vaitiekūnienė. Moteris labai džiaugėsi tokia loterijos sėkme.

„Kad man atiteko šiltnamis, ryte pirma pranešė kaimynė. Puoliau skaityti laikraštį, kad pati tuo stebuklu įsitikinčiau. Pamačiusi savo pavardę tarp loterijos laimėtojų pirmiausia pamaniau, kad mums padeda Dievas. Gyvenime man ir vyrui visuomet užteko to, ką patys užsidirbome, užgyvenome. Kartą vyras pastebėjo, kad pardavėja apsiriko stambia suma jam atiduodama grąžą. Tai iš karto apie tai jai pasakė. Šį laimėjimą skirsiu savo dukrai. Ji su šeima gyvena Sriubiškių kaime, Rokiškio rajone, dirba mokytoja Skapiškio pagrindinėje mokykloje. Jos du sūnūs, mūsų anūkai, jau studentai. Dukrai labai reikėjo šiltnamio. Jai tai bus gera dovana. Mes panašų jau turime“, – kalbėjo Janina.

Ji sakė, kad „Kupiškėnų mintis“ prenumeruoja labai seniai. Laikraščio platintoja Aldona jį visuomet anksti pristato. Laikraštį perskaitanti nuo pradžios iki galo. Jos vyras Algimantas mėgsta laikraštį skaityti nuo paskutinio puslapio.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Kaip gerai, kad darbštiems žmonėms pasisekė.

Rekomenduojami video