2024/04/24

 

SLIDŽIAME KELYJE – SKAUDI PAREIGŪNĖS SUKELTA AVARIJA

Pirmadienį per patį piką, apie 7.30 val., Sėdžiūnų kaime, Rokiškio r., kelyje Rokiškis–Panevėžys, įvyko skaudi avarija. Slidžiame kelyje kaktomuša susidūrus automobiliams „Volvo“ ir „Audi“, pastaroji nulėkė nuo kelio. Mašinoje liko metalo prispausti du žmonės. Juos išvadavo ir medikams perdavė ugniagesiai. Nukentėjusiųjų būklė sunki, jie buvo nesąmoningi. Vėliau pranešta, kad „Audi“ vairuotojo (gim. 1960 m.) gyvybės medikams išgelbėti nepavyko.

Nukentėjo ir „Volvo“ vairuotoja, ji patyrė bendrą kūno sumušimą. Smūgio metu šiame automobilyje išsiskleidė oro pagalvės, kurios apsaugojo vairuotoją nuo didesnių sužalojimų.

Kaip praneša Policijos departamentas, avariją sukėlė pareigūnė – Kupiškio rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresnioji tyrėja M. N. (gim. 1990 m.). Ji į tarnybą vyko nuosavu automobiliu, slidžiame kelyje išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su atvažiuojančia „Audi“.

Smūgio būta stipraus, avarijos vietą ir kelkraščius nusėjo abiejų automobilių detalės. Įvykio vietoje dirbę pareigūnai nelaimės detalių nekomentavo, išskyrus tai, kad avarija įvyko per pačias piko valandas, kada kelyje buvo daug transporto, važiuojamoji dalis buvo labai slidi, padengta sniego putra. Dėl avarijos kelyje kurį laiką susidarė spūstys.

Nukentėjusieji žmonės – Rokiškio rajono gyventojai. Įvykis tiriamas.

„Gimtojo Rokiškio“ informacija ir nuotraukos

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video