2024/03/29

FESTIVALIS „STICHIJOS“ KELIAVO PER ŠIMTMETĮ

Trečią kartą Kupiškį išjudinęs festivalis „Stichijos“ yra labiausiai laukiamas metų renginys rajone ir kiekvienais metais sutraukia vis daugiau žiūrovų. Tikėtina, kad greitai Kupiškio marių sala gali būti per maža tokiai muzikos ir pramogų šventei, kuri žada dar daugiau staigmenų ne tik vietos gyventojams, bet ir miesto svečiams iš aplinkinių rajonų.
O šiais metais Kupiškio marių saloje gyvenimas vieną dieną virė žvelgiant per šimtmečio prizmę.

Audinga SATKŪNAITĖ

Laisvės zona sutraukė jaunimą

Saulėtas šeštadienio rytas kupiškėnams prasidėjo kiek neįprastai, nes dauguma pabudo jau laukdami, kaip šiais metais nustebins trečiasis festivalis „Stichijos“, apie kurį garsiai pradėta kalbėti vos prasidėjus vasarai. O lankytojų lūkesčiai vis didėja.

Šeštadienio vidurdienį gyventojus pabudino automobilių ir motociklų motorų griausmas. Prabangių amerikietiškų automobilių ir įvairiausių markių motociklų paradas, nuvilnijęs pagrindine Gedimino gatve, garsiai paskelbė žinią apie šių metų festivalio „Stichijos“ atidarymą. Vėliau prie akį traukiančių transporto priemonių kupiškėnai ir miesto svečiai galėjo prisiliesti ir jas iš arčiau apžiūrėti Kupiškio marių saloje. O tiksliau – Ugnies zonoje, kuri šiais metais skleidė žinią apie Lietuvos laisvę.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video