2024/05/08

 

PASKUTINIS SKAMBUTIS IŠLYDĖJO PER 200 ABITURIENTŲ

Ketvirtadienį priešpiet ramų miesto ritmą sujudino abiturientai. Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos mokiniai šventė paskutinį skambutį. Tą pačią dieną paskutinį kartą jis aidėjo ir subatėnams gimnazistams, o Technologijos ir verslo mokyklos mokiniai į šventę rinkosi penktadienį.

Jurga BANIONIENĖ

Paskutinė pamoka – šypsenos pro ašaras

Šventiškai pasipuošę miesto gimnazistai, 79-osios laidos atstovai, pirmiausia rinkosi prie mokyklos. Tradiciškai jie buvo pasitikti ir kartu su savo auklėtojomis, vedami būsimų pirmokų, atskubėjusių iš mokyklos „Varpelis“, gausiais plojimais palydėti į gimnaziją. Paskutinį kartą jie dalyvavo auklėtojų pamokose. Pasveikinti savo buvusių mokinių atėjo pirmosios mokytojos, auklėtojos. Netrūko daug smagių, o kartu ir nostalgiškų prisiminimų, dar kartą gražiausios akimirkos prisimintos peržiūrint nuotraukas, vartant pradinėse klasėse rašytus rašinėlius ar pieštus piešinius. Rugsėjį mokyklos slenkstį peržengsiantys būsimi pirmokai ne tik linkėjo abiturientams gero skrydžio, bet ir įteikė simbolinį bitučių korį, ragino sukurti kuo gražesnį ir saldesnį savo gyvenimo avilį.

Mokyklos muziejuje gimnazistai įrašė savo įrašus abiturientų knygoje, o po iškilmių mokykloje į finalinį renginį susibūrė Kupiškio jaunimo centre.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video