2024/03/29

 

KULTŪRIZMO VARŽYBOSE „RELJEFAS“ NEUŽLEIDŽIA SAVO POZICIJŲ

Praėjusį šeštadienį, gegužės 19 dieną, Ignalinoje vyko atviras Lietuvos ir Latvijos kultūrizmo ir fitneso čempionatas. Varžybose dalyvavo ir Kupiškio sporto klubas „Reljefas“, vadovaujamas Modesto Puišės. Šįkart klubui atstovavo 10 sportininkų ir 3 televizijos projekto dalyviai.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Klubo „Reljefas“ vadovas Modestas Puišė po varžybų buvo gerai nusiteikęs. Pasak jo, pavyko pasiekti ne prastesnių rezultatų nei pernai. Šiemet klubas bendroje įskaitoje užėmė antrą vietą. Iki pirmos jiems labai nedaug stigo.

„Nepraradome unikalaus, sportuojančio ir sugebančio konkuruoti su didesnių miestų sporto klubais įvaizdžio. Pasiekimais esu labai patenkintas, didžiuojuosi sportininkais. Žinoma, tobulėjimui ribų nėra. Labiausiai džiaugiuosi komandos vienybe, sugebėjimu vieniems kitus palaikyti, paskatinti. Man, kaip treneriui, tai didžiausias laimėjimas“, – po varžybų sakė M. Puišė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • BAISU…

  • Saunuolis Modestai kol turi jegu ruosk sau pamaina ir nepamirsk Kupiskio nors Utena ir pagal Kupiski didmiestis,reike Kupiskiui ir trecio pasaulio cempiono.Saunu ir tai,kad tavo dukra irgi turi gabumu ir skinasi kelia i aukstumas tik meno srytyje tikiosi jos rezisuota debiutini spektakli Panevezio meno teatre ziurovai sestadieni ir sekmadieni priims su ovacijoms ir gelemis tad sekmes jums abiem ir dziaugso kurio perdauk niekados nebuna.

Rekomenduojami video