2024/03/29

 

GREITOSIOS MEDICINOS PAGALBOS ŽAIDYNĖSE – IR RAJONO MEDIKAI

Kupiškėnų komanda (iš kairės) Tomas Pukėnas, Laima Gokienė ir Daiva Kučauskaitė Lietuvos greitosios medicinos pagalbos žaidynėse. Nuotrauka iš komandos archyvo

Kupiškėnų komanda (iš kairės) Tomas Pukėnas, Laima Gokienė ir Daiva Kučauskaitė Lietuvos greitosios medicinos pagalbos žaidynėse.
Nuotrauka iš komandos archyvo

Tris dienas Palangoje varžėsi greitosios medicinos pagalbos ekipažai. Gegužės 17–19 d. čia vyko Lietuvos greitosios medicinos pagalbos (GMP) žaidynės. Jos organizuotos jau 12 kartą. Žaidynėse dalyvavo ir Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro Greitosios medicinos pagalbos skyriaus komanda. Kupiškėnams šios žaidynės buvo vienuoliktos, jie tėra praleidę vos vienerias varžybas.

Jurga BANIONIENĖ

Važiuoja tobulintis

Kupiškio rajonui žaidynėse atstovavo trijų žmonių komanda – Greitosios medicinos pagalbos skyriaus skubios medicininės pagalbos slaugos specialistės Laima Gokienė, Daiva Kučauskaitė ir vairuotojas Tomas Pukėnas. Į Palangą kolegas lydėjo poliklinikos vadovė Dovilė Kulbokienė ir vyresnioji specialistė Virginija Inčerauskienė. Ji tvirtino, kad medikai stengiasi nepraleisti šių žaidynių, nes dalyvavimas yra labai naudingas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • jaunimą uždarė ir niekur neišleidžiat, kad labai pagyvenusios moteriškės atstovauja.

Rekomenduojami video