2024/03/28

 

EKSKURSIJA Į PERKELTĄ AUTOBUSŲ STOTĮ

Dabartinis laikinosios Kupiškio autobusų stoties vaizdas. Autorės nuotraukos

Nuo gegužės 1 dienos Kupiškio autobusų stotis laikinai perkelta į kiemą už Gedimino gatvėje stovinčio prekybos centro „Maxima“. Ji vėl šiek tiek priartėjo prie miesto centro. Kupiškio senbuviai dar mena tuos laikus, kai į autobusus skubėdavo į Ugniagesių gatvelę, kur dabar įsikūrusi kirpykla ir autoservisas.

Pasidomėjome, ar laikinoji autobusų stoties vieta patogi keleiviams ir darbuotojams.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Keleivių ir darbuotojų atsiliepimai

Pirmadienio pavakariu laikinoje autobusų stotyje lūkuriavo keletas keleivių. Vabalninkietė Valentina Papaurėlienė sakė, kad nei čia, nei senojoje autobusų stotyje jai nepatinka. Arti nėra kur normaliai užkąsti. Dažnai ji važinėja per Kupiškį autobusais į Kauną, Vilnių, Panevėžį pas medikus ir norėtų, kad laikas, praleistas autobusų stotyje, būtų malonesnis.

„Dabartinė vieta patogesnė, nes yra šalia prekybos centro. Galėtų šioje vietoje ir ne laikinai įsikurti Kupiškio autobusų stotis. Man labai patiko šiuolaikiškos, gana erdvios ir patogios autobusų stotys Utenoje, Kaune, Ukmergėje. Jos visos yra netoli didelių prekybos centrų.“

„Keleiviams patogu apsipirkti. Tose stotyse yra ir kur užvalgyti. Gal po remonto taip bus ir Kupiškio autobusų stotyje? Kupiškėnus galiu tik pagirti už buvusį labai tvarkingą autobusų stoties tualetą“, – išsakė savo įspūdžius pašnekovė.

Subatėnas Rimantas Juozakas tvirtino, kad jam buvo patogiau, kai stotis veikė senoje vietoje. Mat iš ten yra arčiau jo darbovietė. Vyras dirba UAB „Rivilda“.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Tikrai čia patogiau. Ir prekybos centras,ir valdžios įstaigos arčiau. Atstumas į polikliniką irgi panašus. Ligoninė arčiau. Tai labai aktualu senstantiems, vaikus išleidusiems į didmiesčius bei užsienį žmonėms. Mokiniams į mokyklą arčiau. O autobusų srautas nedidelis.

  • Labai patogi dabartine vieta reik rinktbparasus kol dar neppradeti darbai senojoje stotyje.

  • labai geroje vietoje stotis,galetu buti ir visa laika ten.

  • Dažnai naudojuosi autobusų paslaugomis, ir kaip dabartinis variantas del autobusų stoties yra nepakeičiamas, kodel gyventojai tokie ramūs?, reikia diskutuot, rinkt parašus,kad rajono valdžia suprastu tą svarbą,juk arčiau miestelio tuo geriau, ir dar plius prekybos centras, nereikia tempti rišulių tokį kelią, ar negali stotis būti dabartinėje vietoje, o valdžia kitoje? juk daugumoje aplinkinių rajonų taip yra, juk keleiviui mažai reikia direktoriaus, ar buhalterės,visi džiaugiasi kaip dabar gerai, o kažin ar tą sugeba išreikšti? vadovai pagalvokit,del žmonių geroves.

    • :-))) nu taip pagal lapushu norus pastatys dar viena stotį tik prie maximos :-))))) zmogiukai jūs visai nebemastot.

Rekomenduojami video