2024/04/26

 

ŠIMONIŲ BENDRUOMENĖ IŠSIRINKO NAUJĄ VALDŽIĄ

Balandžio pradžioje Šimonių bendruomenės visuotiniame ataskaitų ir rinkimų susirinkime išrinkta nauja bendruomenės taryba. Bendruomenės vairas dviem metams patikėtas naujai pirmininkei Brigitai Gritėnienei. Ji pakeitė iki šiol bendruomenei vadovavusią Zitą Naciuvienę.

Jurga BANIONIENĖ

Pasitikėjimas džiugina

B. Gritėnienė bus ketvirta Šimonių bendruomenės pirmininkė. Ji džiaugėsi šimoniečių pasitikėjimu, kurį pelnė labai greitai.

Šiame krašte su šeima B. Gritėnienė įsikūrė prieš ketverius metus, ir iškart ėmė aktyviai dalyvauti bendruomenės veikloje.

Iš Pakruojo rajono Guostagalio kaimo kilusi moteris kurį laiką gyveno ir dirbo sostinėje. Ten susipažino su būsimu vyru, vilniečiu Tomu.

„Šimonyse yra vyro giminės verslas, tad tai ir atviliojo mus čia. Jis yra dėdės įmonės rinkodaros direktorius. Aš tuometiniame Vilniaus pedagoginiame universitete esu įgijusi biologijos mokytojos specialybę. Pagal ją dirbau mokykloje Pakruojo rajone trejus metus. Dabar būnu namuose, prižiūriu atžalas, turime penkerių metų dukrą Gretą ir dvejų sūnų Joną. Veiklos jau norisi, viena jų bus bendruomenės pirmininkės pareigos, bet dairausi ir darbo.

Atgal į mokyklą nenorėčiau, dabar vaikai tokie, kad žino tik savo teises, o pareigų – ne, mokytojai nebevertinami, tačiau konkrečios srities, kur norėčiau darbuotis, nesu numačiusi. Esu imli, galiu dirbti visur, Vilniuje išbandžiau net muitinės tarpininko vadybininko darbą“, – apie save pasakojo pašnekovė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video