2024/03/29

 

RAJONĄ GARSINA ŠAŠKININKAI BROLIAI DVYNIAI

Astijus (kairėje) ir Arijus Ribokai su tėveliais Renata ir Sauliumi. Jurgos Banionienės nuotrauka

Rajono Savivaldybėje pagerbti jaunieji kupiškėnai šaškininkai – broliai Arijus ir Astijus Ribokai. Dėl savo aukštų sportinių pasiekimų jie žinomi ir visoje Lietuvoje. Dvylikametis Arijus namuose saugo 12 laimėtų taurių ir net 36 medalius, o brolio dvynio Astijaus kolekcijoje – 14 taurių ir 30 medalių.

Jurga BANIONIENĖ

Svarūs sportiniai pasiekimai

Į Kupiškio rajono savivaldybę susitikti su rajono meru Dainiumi Bardausku broliai atskubėjo lydimi tėvelių Renatos ir Sauliaus Ribokų, trenerio Viktoro Naglio, Kupiškio šaškių-šachmatų klubo vadovo Romualdo Rinkevičiaus ir Kūno kultūros ir sporto centro direktoriaus pavaduotojo Zigmo Paulausko.

Pastarasis priminė naujausius aukštus jaunųjų šaškininkų pasiekimus – vasario pabaigoje jie dalyvavo Šiauliuose vykusiose Lietuvos jaunių šaškių „64“ finalinėse varžybose, kur rungėsi 2002 metais gimę ir jaunesni šaškininkai. Žaisdami su trejais metais vyresniais varžovais dvyniai pasirodė puikiai – vienas brolis užėmė vienuoliktą vietą, antras – dešimtą. Kad patektų į šias pirmenybes jiedu turėjo įveikti atrankos varžybas Kaune.

Taip pat neseniai Ribokai varžėsi Vilniuje vykusiose 2005 m. gimusių ir jaunesnių šaškininkų pirmenybėse, kuriose Arijus laimėjo bronzos medalį, o Astijus – ketvirtą vietą.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Protingi tėvai,gudruoliai ir vaikai. Šaunuoliai.

  • Džiaugiuosi už jus, broliukai! Sėkmės ir sportinio azarto jums toliau…

Rekomenduojami video