2024/03/29

 

TURIZMO MUGĖJE – IR GARSŪS MŪSŲ KRAŠTO ŽMONĖS

Aktorius Mantas Vaitiekūnas sklaido „Kupiškėnų enciklopediją“. Autorės nuotrauka

Aktorius Mantas Vaitiekūnas sklaido „Kupiškėnų enciklopediją“.
Autorės nuotrauka

Šeštą kartą sausio 26–28 dienomis Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre, vyko didžiausia Baltijos šalyse tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda „Adventur 2018“. Šiemet svarbiausias šios parodos akcentas buvo šalies šimtmetį švenčianti Lietuva. Prisistatė 54 Lietuvos miestai ir regionai, kaimo turizmo, SPA, sveikatingumo turizmo atstovai. Parodos lankytojams siūlyta įsigyti suvenyrų, demonstruoti tradiciniai amatai, vyko degustacijos, siūlyta paragauti kulinarinio paveldo ir kitų maisto produktų.
Mūsų rajoną pristatė Kupiškio r. turizmo ir verslo informacijos centras.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Kupiškėnų ekspozicija buvo įsikūrusi pirmame aukšte ir užėmė palyginti nedidelį plotą. Maža erdvė nesutrukdė pademonstruoti mūsų krašto išskirtinumo. Lankytojams siūlyta įsigyti įvairios su Kupiškiu susijusios atributikos, suvenyrų. Viliojo „Kupiškėnų enciklopedijos“ tritomis, įspūdingo dydžio monografija „Kupiškis“.

Šioje parodoje kupiškėnai sublizgėjo ne interjero dizainu, inovacijomis, bet paprastu, nuoširdžiu bendravimu, vaišingumu. Interesantų gausa tikrai liudijo, kad tokių dalykų žmonės yra pasiilgę.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video