2024/03/28

 

SPORTO PASIEKIMŲ ARUODAS

Praėjusį penktadienį į Kupiškio kultūros centrą buvo susirinkusi rajono sporto bendruomenė prisiminti praėjusių metų svarbiausių pasiekimų, gražiausių akimirkų.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Paskatino visus geriausius

Paskelbti 2017 metų geriausi rajono sportininkai, apdovanoti ir pagerbti ir geriausi mokyklų, įvairių sporto klubų atstovai, patys sporto klubai, treneriai.

Sportininkus pasveikino rajono valdžios ir Seimo atstovai.
Rajono sportininkams koncertavo „Obelėlės“ vaikų lopšelio-darželio, Kupiškio meno mokyklos ir Kupiškio jaunimo centro ugdytiniai.

Renginio vedėja Kupiškio rajono kūno kultūros ir sporto centro vadovė Laimutė Šližauskienė paskelbė, kad geriausius praėjusių metų rajono sportininkus rinko specialiai tam sudaryta komisija. Jos sprendimu šį titulą pelnė lengvojo kultūrizmo atstovės Armanda Adomaitienė, Gitana Timochina, irkluotojos Viktorija Vareikaitė ir Gabija Vogulytė, imtynininkė Karolina Latožaitė, automobilių sporto atstovas Deividas Vareika, futbolininkas Redas Graičiūnas ir paplūdimio tinklinio veteranų čempionas Valdas Šabrinskas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Reklama visada reikalinga. Nors Modestas ne apie tai galvoja.

  • Puiše, baik reklamuotis. Ar mirusius trenerius liepei pagerbt atsistojimu? Ar save kaip trenerį pasigerbei? Perlenki lazdą.

    • Šiaip gerbiamasis, kas mes be trenerių ar mokytojų? Niekas.O šiam žmogui kurį minite, tik pagarba. O jums galbūt kojos nenukrito, kad ir atsistojote.
      O jei neturite prie ko kabintis, o tik kritikuoti. Tai suprantama, kad praeityje neturėjote gero pavyzdžio mokytojo ar trenerio pavidalu.

      • Kad ir kas rašė, bet nesupratot minties. Dar kartą perskaitykit.

Rekomenduojami video