2024/03/29

 

IŠ VILNIAUS IR BRIUSELIO PAPLAVOS KITAIP ATRODO

Nuotrauka iš redakcijos archyvo.

Iš sostinės aukštumų žvelgiant atrodo, kad Lietuvoje nebėra žmonių, kurie neturi namuose vonios ar dušo. Tuo labiau tualeto. Negi akmens amžiuje gyvename? Deja, realybė visiškai kitokia. Dar daug žmonių kaimuose, mažuose provincijos miesteliuose iki šiol tik gali pasvajoti apie šiuos patogumus. Kai kurie net nebesvajoja, nes tam nebėra jų žemiško laiko.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Paplavas pylė ant gatvės

Grįžti prie ne kartą gvildentos nuotekų tvarkymo temos paskatino vieno Kupiškio miesto gyventojo, jo pavardė redakcijai žinoma, pasidejavimas, kad iš Panevėžio regiono aplinkos apsaugos departamento Kupiškio rajono agentūros gavo privalomą nurodymą įsirengti sandarią talpyklą skystoms buitinėms atliekoms, kitaip sakant, paplavoms, laikyti. Pripildžius laikiną talpyklą atliekų, jas perduoti atliekų tvarkytojui. Jei to nurodymo nevykdys, bus baudžiamas administracine tvarka.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Na kiek realiai zmones kalbinti, kuriems iki varteliu atvestos tokios komunikacijos, visi beveik sutartinai kal a, o kas iki namoatves, kas irengs, man kainuos, nes pas mus visi visko uz dyka nori. Kupiskyje pvz lyg buv Matulionio g vede tinklus, kiek namu isivede, vos pora ar vienas, nes visi tikejosi nuo kaimyno atsivesti. Tad patikrinus tos g namus, idomu kur deda visas ismatas ir t.t. Tik dejuoti ir laukti , kad viskas is dangaus nukristu.

Rekomenduojami video