2024/04/26

 

VEIKLĄ PRADEDANTYS MALTIEČIAI MOKYS DALYTIS

Maltos ordino pagalbos tarnyba – viena didžiausių socialinės pagalbos organizacijų šalyje. Maltiečiai įgyvendina dešimtis labdaros, socialinės pagalbos: vienišų skurstančių senolių maitinimo, ligotų pagyvenusių žmonių socialinės priežiūros namuose, vaikų ir jaunimo iš socialinės rizikos šeimų dienos centrų – projektų.
Savanoriška socialinė pagalba veikia daugiau kaip 40 Lietuvos vietovių, o nuo šiol maltiečių grupė atsiras ir Kupiškyje. Praėjusį trečiadienį aptarti organizacinių reikalų atvyko generalinė sekretorė Dalia Kedavičienė (nuotraukoje kairėje), kunigas Vytautas Rapalis ir savanorių koordinatorė Irena Beržinskienė.

Jurga BANIONIENĖ

Užgimusi idėja

„Kupiškyje viešime pažintiniu tikslu, nes čia užgimė graži iniciatyva prisijungti prie maltiečių veiklos. Atvykome į pirmą susitikimą, pasikalbėjimą. Norime papasakoti, ką veikiame, kaip grupė galėtų susikurti, kokia galima veikla. Tikimės, kad ši iniciatyva išsiplėtos ir Kupiškyje, turėsime maltiečių atstovų“, – sakė Maltos ordino pagalbos tarnybos generalinė sekretorė D. Kedavičienė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video