2024/03/28

 

RANKŲ DARBO GAMINIAI SU POZITYVUMO PRIESKONIU

O. L. Zaleckienės šypsena ir pozityvi energija į kepyklėlę pritraukia tik gerus žmones. Nomedos Simėnienės nuotrauka

O. L. Zaleckienės šypsena ir pozityvi energija į kepyklėlę pritraukia tik gerus žmones.
Nomedos Simėnienės nuotrauka

Individualios įmonės savininkė, Subačiuje penkioliktus metus skaičiuojanti Olga Laima Zaleckienė, džiaugiasi, kad jos kepyklėlėje lankosi tik geri žmonės. Kiekvieną dieną į jos antruosius namus suguža būrys vaikų, dėl kurių moteris ir ryžosi įgyvendinti seniai turėtą svajonę.

Audinga SATKŪNAITĖ

Patyrusi ir šilto, ir šalto

Per visą pokalbį su O. L. Zaleckiene iš moters lūpų nedingo šypsena, o kiekvienas ištartas žodis kvepėjo pozityvumu, kurio lietuviams neretai pritrūksta. Moteris nebijo prisipažinti esanti labai laiminga ir patenkinta savo gyvenimu.

„Aš manau, kad gyvendamas žmogus turi būti laimingas. Jeigu kas nors tam trukdo, reikia tą pašalinti. Niekam neleisiu, jog mane kas nors padarytų nelaimingą, ir už savo laimę visuomet kovosiu, – kalbėjo kepyklėlės savininkė. – Aš esu labai laimingas žmogus. Kad ir kokį darbą dirbau, man visuomet sekėsi. Niekada nebuvau prasta darbuotoja.“

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kepykleliu gaminiai yra nepalyginamai sveikesni ir skanesni uz masine produkcija prekybos centruose.Sekmes didziausios darbsciai moteriai.

  • pažįstu tą moterį. šaunuolė. sekmės ir sveikatos laimute.

  • puiku apie tokius zmones skaityti.Daugiau tokiu straipsniu.O kuriam Dubaciuje ir kokiu adresu yra kepyklele?Buna,kad vaziuoju pro Subaciu,butinai uzsukciau?

  • Labai gražus ir įkvepiantis straipsnis. Vien tik teigiamos emocijos. Malonu skaityti. Didžiausios sėkmės Jums!

Rekomenduojami video