2024/04/20

 

IEŠKOMI DINGĘ BE ŽINIOS – ATNAUJINTA

Asociatyvi nuotrauka iš redakcijos archyvo

Policijos pareigūnai ieško be žinios dingusio Juozo Grigažausko, gim. 1937 m., gyv. Kupiškio r. Paviešinčių k. Spalio 1 d. apie 12 val. jis dviračiu išvažiavo iš  namų. Sunkiai kalba ir orientuojasi.

Požymiai: apie 170 cm ūgio, liekno sudėjimo, su žila barzda, be dantų, apsirengęs įvairiaspalviu megztiniu, tamsiomis kelnėmis, dėvėjo ryškiaspalvę, šviesą atspindinčią liemenę. Dviratis senas, geltonu rėmu.

Atnaujinta

Spalio 11 d. Subačiaus sen. Butrimų k., buvo gautas pranešimas, kad melioracijos griovyje yra vyro kūnas, reikalinga ugniagesių gelbėtojų pagalba iškelti iš griovio. Atvykus PGP iš melioracijos griovio buvo iškeltas J. Grižausko kūnas. Greitosios medicinos pagalbos darbuotojai konstatavo mirtį. Įvykio vietoje buvo VPK pareigūnai, įvykis tiriamas.

________    _________

Spalio 2 d. apie 11 val. iš namų Šimonių mstl., Juodžiūnų g., su dviračiu į Šimonių girią išvažiavo uogauti Jurgis Jarmalavičius, gim. 1933 metais, ir iki šiol negrįžo.

Požymiai: apie 1,70 m ūgio, lieknas, trumpų žilų plaukų, praplikęs, nesiskutęs, mėlynų akių. Vilkėjo marškinius, megztinį (spalva nežinoma), džinsinę liemenę, žalią (mėtinį) lietpaltį, geltoną šviesą atspindinčią liemenę, ant galvos buvo juoda nublukusi kepurė su snapeliu, mūvėjo juodas treningines kelnes, avėjo žalius iki kelių guminius batus. Išvažiavo moterišku, tamsiai žalios spalvos senu dviračiu, buvo pasiėmęs lazdą (pagalį), peršviečiamą plastikinį 3 l talpos plastikinį kibirėlį.

Pastebėjus asmenis prašoma skambinti 112.

Atnaujinta

Jurgis Jarmalavičius atsirado.

 

Kupiškio RPK inf.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video