2024/04/25

 

SOCIALDEMOKRATŲ ELITAS PASĖJO SUMAIŠTĮ TARP PARTIEČIŲ

Lietuvos socialdemokratų partijos Kupiškio skyriaus pirmininkas Augenijus Cesevičius sakė, kad kupiškėnai socialdemokratai pasisakė už koalicijos su Valstiečių ir žaliųjų sąjunga Seime nutraukimą. Metanojos Žilėnaitės nuotrauka

Socialdemokratai pagaliau atsiklausę visų rajonuose veikiančių partijos skyrių apsisprendė Seime nutraukti koalicinę sutartį su valdančiąja Valstiečių ir žaliųjų sąjunga ir pasitraukti į opoziciją. Visi socialdemokratai turėjo pasitraukti iš visų vadovaujamų postų Seime ir Vyriausybėje.

Su tokia socialdemokratų partijos pozicija sutinka ne visa šios partijos Seimo frakcija. Šiomis dienomis išryškėjo grupelė socialdemokratų Seimo narių, kurie nutarė sudaryti ne partijų, bet frakcijų koaliciją.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Paprašėme, kad situaciją pakomentuotų Lietuvos socialdemokratų partijos Kupiškio skyriaus pirmininkas Augenijus Cesevičius ir Seimo narys Jonas Jarutis, atstovaujantis Valstiečių ir žaliųjų sąjungai.

Kaip balsavo skyrius

Pasak A. Cesevičiaus, visi rajono skyriaus nariai buvo už tai, kad reikia nutraukti koalicinę sutartį su Valstiečių ir žaliųjų sąjunga. Lietuvoje iš 60 partijos skyrių už koalicijos nutraukimą pasisakė 44 skyriai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Ponas Cesevicius sako netiesa as partijoje pagal staza esu senesni bent 7 metais ir niekas man nepranese apie si balsavima ir ne visi Kupiskio socd.uz pasitraukima sia dal palaiko tik rajono part.tarybos grietinele su jumis ir Martinka priesakyje

Rekomenduojami video