2024/04/20

 

NAUJAS DARBAS – SAVIRAIŠKOS ERDVĖ

Kupiškio kultūros centro dailininke pradėjo dirbti Ingrida Rudzinskienė. Jurgitos Banionienės nuotrauka

Kupiškio kultūros centro dailininke pradėjo dirbti Ingrida Rudzinskienė.
Jurgitos Banionienės nuotrauka

Kupiškio kultūros centras turi naują dailininkę. Nuo rugsėjo 4 d. čia pradėjo dirbti šepetiškė, Kupiškio krašte su šeima šaknis įleidusi Ingrida Rudzinskienė. Dailės ir technologijų pedagogikos studijas baigusi moteris džiaugėsi, kad pagaliau galės pritaikyti įgytas žinias ir įgyvendinti savo kūrybinius sumanymus.

Jurgita BANIONIENĖ

Pagal specialybę

Porą savaičių Kupiškio kultūros centre dailininke dirbanti I. Rudzinskienė sakė, kad po truputį susipažįsta su nauju kolektyvu. Jau ėmėsi ir pirmų darbų – kuria spektaklio dekoracijas, laukia pasiruošimas artėjančiai Baltų vienybės dienai. Šis rugsėjis Ingridai ypatingas ir dar dėl vienos priežasties – ji dirba dailės mokytoja Šepetos Almos Adamkienės pagrindinėje mokykloje, kur pati anksčiau mokėsi.

I. Rudzinskienė Šiaulių universitete baigė dailės ir technologijų studijas, įgijo dailės bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir mokytojos profesinę kvalifikaciją, tačiau pagal specialybę iki tol nedirbo. „Anksti ištekėjau, sukūriau šeimą, paskui prasidėjo ilgai trukusi namo rekonstrukcija“, – kalbėjo nauja Kupiškio kultūros centro dailininkė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Sėkmės Ingrida,
    Linas. 🙂

Rekomenduojami video