2024/04/18

 

SUNIOKOTI GĖLIŲ VAZONAI

Sudaužyti šeši gėlių vazonai prie Kupiškio jaunimo centro. Jurgitos Banionienės nuotrauka

Sudaužyti šeši gėlių vazonai prie Kupiškio jaunimo centro.
Jurgitos Banionienės nuotrauka

Pirmadienio rytą į darbą centro darbuotojų laukė labai nemaloni staigmena. Kieme pastebėti suniokoti gėlių vazonai. Visą vasarą jie puošė kiemą ir iki šiol niekam nebuvo užkliuvę. Kolektyvas netiki, kad tai gali būti centro lankytojų „darbelis“.

Jurgita BANIONIENĖ

Išdaužyta – beveik pusė Kupiškio jaunimo centro direktorė Edita Vaitiekūnienė sakė, kad pirma išvartytus vazonus pastebėjo į darbą gerokai prieš aštuntą atėjusi valytoja Birutė Sesickienė. „Ji kalbėjosi su kaimyne, kuri teigė tokį vaizdą pamačiusi sekmadienį po pietų, tačiau neturėjo mūsų telefono numerio ir negalėjo pranešti. Šįryt atėjusi į darbą netekau amo“, – pasakojo vadovė.

Iš viso Kupiškio jaunimo centro kiemą puošia 14 vazonų su gėlėmis. Aštuoni nepaliesti, išspardyti šeši, stovėję arčiau pastato. „Mes patys
taupydami lėšas nusipirkome daigų, užsiauginome gėlių ant palangės, paskui jaunimas persodino jas į vazonus. Šie vazonai kiemą puošė ir
pernai, šiemet jų nusipirkome daugiau. Iki šiol visi puikiai išsilaikė, nė viena gėlė nebuvo išrauta. Birutė augalus prižiūri, jaunimas jai padeda, palaisto. Vyksta renginiai, šokiai, bet jaunimas vazonus pasaugo, elgiasi kultūringai. Labai gaila gėlių, jos dar tikrai būtų žydėjusios, bandysime jas persodinti. Nemanau, kad čia centro lankytojų darbas, nebent tokių, kurie pas mus ateina labai retai. Paviešinome informaciją keliose feisbuko grupėse, pakalbėsime su kitais kaimynais, gal bus mačiusių ir girdėjusių kokį triukšmą“, – kalbėjo E. Vaitiekūnienė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

 

 

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Gal ne visai protinga yra statyti plastikinius vazonus…

  • Paskaičius straipsni baisu pasidare, per vakarelius valytoja, visur su dvirateliu važiuojanti, 70 mete moteris išeina paskutine, žodžiu tvarką palaiko, ir interviu korespondentui duoda, juokingiau but negali,kokia gi tvarka , kokia direktore tokia ir tvarka,jeigu tokiai moterelei palikta saugot centrą. Ar nera jaunesniu, juk pats pavadinimas to reikalauja.

  • o direktore visada tik su bliuske eina i darba? prajuokino

Rekomenduojami video