2024/04/19

 

LYG RUDENINIAI LAPAI PABIRO NUSIKALTIMAI

Gaigalių piliakalnis šiandien. Jurgitos Banionienės nuotrauka

Audinga SATKŪNAITĖ

 

Naktį iš penktadienio į šeštadienį vagišiai iš peties pasidarbavo kompiuterinės technikos parduotuvėje „Kompeta“ Vytauto gatvėje. Nuostoliai kol kas skaičiuojami.
Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Apvogė parduotuvę Rugsėjo 1-osios šventė be skaudžių pasekmių ir nuostolių nepraėjo. Naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 2 valandą, ramų miesto gyvenimą sudrumstė chuliganiškai nusiteikę jaunuoliai, kuriuos paviliojo kompiuterinės technikos parduotuvė Vytauto gatvėje.
Įmonės „Kompeta“ vadovas Giedrius Ranonis atskleidė, kad vagišiai į parduotuvę įsibrovė atplėšę žaliuzes ir išdaužę stiklą. Iš parduotuvės pavogta įvairių kompiuterinės technikos prekių. Anot G. Ranonio, padaryti nuostoliai kol kas skaičiuojami.

„Atrodo, kad tokiu būdu kažkas nutarė atšvęsti Rugsėjo 1-ąją“, – ironizavo G. Ranonis. Tikėtina, kad į parduotuvę įsibrovę vagišiai bus netrukus sučiupti, nes juos užfksavo patalpose įrengtos vaizdo kameros. G. Ranonis atskleidė, kad flmuota medžiaga rodo į parduotuvę
įsibrovus jauno amžiaus asmenis. Toje pačioje gatvėje ilgapirščiai apsisuko ir dar anksčiau. Kupiškio gyventojas penktadienį ryte pasigedo automobilyje „VW Golf Caravan“ buvusios žvejybinės liemenės su žvejybos įrankiais ir automobilinio akumulatoriaus. Nuostolis siekia 300 eurų.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“


Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video