2024/03/28

 

IŠLYDĖTI Į RALĮ PO VISĄ LIETUVĄ

Į Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštę susirinkę rajono motociklininkai ketvirtadienį išlydėti į intelektualų, kultūrinį mototuristinį ralį po Lietuvą, kuris prasideda šeštadienį. Metanojos Žilėnaitės nuotrauka

Į Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštę susirinkę rajono motociklininkai ketvirtadienį išlydėti į intelektualų, kultūrinį mototuristinį ralį po Lietuvą, kuris prasideda šeštadienį.
Metanojos Žilėnaitės nuotrauka

Penki motociklų aistruoliai – Eligijus Tumonis, Vilma Tumonienė, Tomas Žalnieriūnas, Andrius Žilinskas ir Vidas Zulonas iš Kupiškio rajono ketvirtadienį buvo išlydėti į intelektualų, kultūrinį mototuristinį ralį po Lietuvą. Tai vienas svarbiausių renginių Lietuvoje, kurio tikslas ne kuo greičiau, o kuo prasmingiau ir turiningiau įveikti trasą.

Audinga SATKŪNAITĖ

Prognozuojama, kad šių metų mototuristiniame ralyje dalyvaus apie 155 komandos iš įvairių Lietuvos kraštų, o dalyvių gali būti kiek daugiau nei 700, kadangi viena transporto priemone gali keliauti po du žmones. Komandą maksimaliai gali sudaryti tik penki motociklai, taigi Kupiškio rajono komanda šį limitą sėkmingai pasiekia.

Motociklininkai septintus metus vieną dieną susivienija, kad kartu keliaudami geriau pažintų Lietuvą ir mažiau žinomas jos vietoves. Per Lietuvą motociklais važiuojantys ralio dalyviai taip pat gali susitikti ir pabendrauti su lankomų vietų bendruomenėmis.

Šeštadienį ryte prasidėjusiame ralyje motociklininkai pajudėjo nuo savo namų su komandomis iš visos Lietuvos. Jie per dieną privalės aplankyti organizatorių pateiktus pažintinius objektus ir atlikti su jais susijusias užduotis, už kurių įvykdymą gaunami taškai. O daugiausiai jų surinkusi komanda skelbiama nugalėtoja.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Šaunuoliai ir sekmės

Rekomenduojami video