2024/05/18

 

Nužudęs garsų muzikantą sulauks teismo sprendimo

2016 metų rudenį padaryto nusikaltimo Kupiškyje atliktą ikiteisminį tyrimą pristatė Panevėžio apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiasis prokuroras Donatas Skrebiškis (kairėje) ir Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos viršininkas Orlandas Butkus.
Autorės nuotrauka

Panevėžio apygardos prokuratūra perdavė Panevėžio apygardos teismui rezonansą visuomenėje sukėlusią bylą apie praeitų metų rudenį Kupiškyje nužudytą žinomą rajono muzikantą Gintautą Bernadicką. Nusikaltimą padaręs Nerijus Baronas sės į teisiamųjų suolą ir lauks teismo verdikto.

Pristatė dvi bylas

Panevėžio apygardos prokuratūroje buvo pristatytos dvi rezonansą visuomenėje sukėlusios baudžiamosios bylos – nusikaltimai įvykdyti praeitų metų rugsėjo pabaigoje Kupiškyje ir Panevėžyje. Baudžiamąsias bylas pristatė ir į klausimus atsakinėjo abiejų bylų ikiteisminiams tyrimams vadovavęs Panevėžio apygardos prokuratūros 1-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus vyriausiasis prokuroras Donatas Skrebiškis ir Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos viršininkas Orlandas Butkus.

Draugystė baigėsi nužudymu

Tragiškai baigėsi žinomo rajono muzikanto 69 metų Gintauto Bernadicko draugystė su trisdešimt ketveriais metais jaunesniu rajono gyventoju Nerijumi Baronu. Girtas vyras peiliu dūrė kompanionui į pilvą. Šis vežamas į ligoninę mirė.

2016 metų rugsėjo 25 dieną Kupiškio rajono policijos komisariatas gavo greitosios medicinos pagalbos darbuotojų telefoninį pranešimą, kad Kupiškyje, Račiupėnų g., savo namuose, yra sunkiai sužalotas vyriškis. Su durtine žaizda pilve į ligoninę gabenamas nukentėjusysis mirė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Raimonda MIKUČIONYTĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video