2024/05/18

 

Vilniaus gatvės gyventojų rūpestis – skęstantys rūsiai

Vilniaus gatvės gyventojo Viliaus Pakalnio rūsyje – kone pusė metro vandens.
Autorės nuotrauka

Vilniaus gatvės gyventojai vėl turi varstyti Savivaldybės duris. Žmonėms ramybės neduoda nuolat semiami namų rūsiai. Pernai melioratoriai bėdą pašalino, tačiau praėjus metams situacija kartojasi.

Vandens – pusė metro

Vilniaus gatvės aštuonių privačių namų gyventojų vardu į rajono vadovą kreipėsi Vilius Pakalnis. Vyras nupasakojo problemą, kurios niekaip nepavyksta išspręsti – gyvenamųjų namų rūsiai skęsta vandenyje. „Praėjusių metų pavasarį aštuonių mūsų gatvės gyventojų rūsius apsėmė – iki tol jokių rūpesčių dėl to neturėjome, pats nuo 1970 metų čia gyvenu. Paaiškėjo, kad buvo užsikišęs drenažo vamzdis. Kreipėmės į merą, Savivaldybė skyrė lėšų, melioratorius pasamdė. Jie darbus atliko ir viskas iki šiol buvo gerai, bet vėl tas pats. Mano rūsyje vandens – daugiau nei pusė metro, su guminiais batais nebeįeisi. Bulves ir tas ne visas spėjau susirinkti“, – teigė Vilniaus g. 69 namo gyventojas.

Apsilankius pas V. Pakalnį, jis parodė vandens apsemtą rūsį – vandenyje plaukiojo įvairūs daiktai, daržovės. Pasikalbėjome ir su kitais šios gatvės gyventojais. Snieguolė Sadulienė tvirtino, kad ir pas juos situacija ta pati – aruodas pilnas vandens, pūva. Gerai, kad daržoves, vaisius dar spėjo išsinešti.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video