2024/05/18

 

Šv. Valentino dienos akcija

Vasario 14-ąją, Šv. Valentino, įsimylėjėlių dieną, Panevėžio apskrities policijos darbuotojai paminėjo netradiciškai. Kupiškio rajono policijos komisariato bendruomenė aktyviai dalyvavo akcijoje, skirtoje šiai dienai.

Bendruomenės nariai nešė vienas už kitą gražesnius, išradingai ir su meile papuoštus stiklainiukus su konservuotomis gėrybėmis.

Kupiškio socialinių paslaugų centro bendrųjų ir specialiųjų socialinių paslaugų padalinio darbuotojai, sužinoję apie šią akciją, noriai prisidėjo ir taip pat atnešė gražiai papuoštas pačių gamintas atsargas žiemai. Neabejingi liko ir policijos rėmėjai.

Bendruomenės pareigūnė Viktorija Aelita Budrienė kartu su Kupiškio policijos rėmėja Vile Sezoniene, Kupiškio socialinių paslaugų centro bendrųjų ir specialiųjų socialinių paslaugų padalinio socialinė darbuotoja Laura Sriubiškiene ir Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Valdymo organizavimo skyriaus vyresniąja specialiste Modesta Janušauskiene lankė vienišus, sunkiai besiverčiančius senolius. Tariant šiltus žodžius, nuoširdžiausius linkėjimus buvo pasidalinta su meile gamintais ir puoštais skanėstų stiklainiukais su tais, kuriems jų labiausiai reikia. Aplankyti senoliai stebėjosi tokia netradicine akcija ir prašė perduoti linkėjimus visiems, kurie dalyvavo šioje akcijoje ir skleidė gerumą kitiems.

Kupiškio RPK inf. ir nuotraukos

——-
Autorius:

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video