2024/04/19

 

Seimo nario gyvenimo draugė – paskui vyrą į sostinę

Savivaldybės Centralizuotos vidaus audito tarnybos vedėja Virginija Vanagienė paliko pareigas ir šiuo metu dirba Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje.
Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Naujas kėdes Seime matuojasi ne tik tautos išrinktieji. Į šiltas darbo vietas ministerijose, departamentuose taikosi ir jų bendražygiai ar artimieji. Nežinia, ar tai laimingas sutapimas, bet nuo Seimo rinkimų tepraėjus vos porai mėnesių paskui Seimo nariu tapusį Joną Jarutį į Vilnių nusekė ir jo gyvenimo draugė. Savivaldybės auditorė nuo šiol darbuosis Socialinės apsaugos ir darbo ministerijoje.

Tarnybinio keitimo būdu

Be vedėjos nuo gruodžio liko rajono Savivaldybės administracijos Centralizuota vidaus audito tarnyba. Čia nebedirba Virginija Vanagienė. Rajono Savivaldybės administracijos direktorius Marius Mališauskas teigė, kad V. Vanagienė tarnybinio keitimo būdu perkelta dirbti į kitą valstybinę įstaigą. „Valstybės tarnautojai, jeigu atitinka keliamus reikalavimus, gali būti tokiu būdu perkelti dirbti kitur. V. Vanagienė perėjo dirbti į vieną iš ministerijų ir išvyko į Vilnių“, – kalbėjo M. Mališauskas.

Pasak pašnekovo, jau svarstoma, kas eis tarnybos vedėjos pareigas. „Turime pageidavimų iš vidaus (Savivaldybėje dirbančių specialistų – aut. past.), tai svarstysime. Jei šis variantas netiks, skelbsime konkursą, nes toks skyrius Savivaldybėje turi būti. Pirmą metų ketvirtį visa tai būtinai išspręsime“, – sakė administracijos direktorius.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video