2024/03/29

 

Subačiaus senelių globos namai – be vadovo

Po šešerių vadovavimo metų darbą Kupiškio socialinių paslaugų centre paliko Aldona Ražauskienė.
Ingridos Nagrockienės nuotrauka
iš redakcijos archyvo

Naujus metus Kupiškio socialinių paslaugų centras pasitinka be direktoriaus. Įstaigą paliko nuo 2010 metų jai vadovavusi Aldona Ražauskienė. Pensinio amžiaus moteris nusprendė užleisti vietą jauniems. Turinti ir asmeninių planų – padėti dukrai, kuriančiai verslą.

Išėjo į pensiją

Socialinės paramos skyriaus vedėja Laima Bartulienė teigė, kad gruodžio 31-oji buvo paskutinė A. Ražauskienės darbo diena. Nuo sausio 1 d. vadovauti Kupiškio socialinių paslaugų centrui iki bus paskirtas naujas direktorius laikinai pavesta pavaduotojai socialiniams reikalams Daivai Kytrienei. „Direktorė buvo pensinio amžiaus, galbūt su tuo galima sieti jos išėjimą“, – trumpai vadovės pasitraukimo priežastis komentavo Socialinės paramos skyriaus vedėja.

Rajono meras Dainius Bardauskas patvirtino, kad dar gerokai prieš Kalėdas buvo gautas A. Ražauskienės prašymas dėl atleidimo iš pareigų. „Direktorė išėjo savo noru, ji yra sulaukusi pensinio amžiaus. Konkrečių savo išėjimo priežasčių A. Ražauskienė nenurodė, tačiau ji seniau yra minėjusi, kad nori baigti darbą“, – kalbėjo D. Bardauskas.

Skelbs konkursą

Planuojama skelbti konkursą Kupiškio socialinių paslaugų centro direktoriaus pareigoms eiti.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Jurgita BANIONIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video