2024/05/19

 

Partijų viršūnės išjudino ir galūnes

Po Darbo partijos pirmininko rinkimų ėmė tuštėti partiečių gretos.
Vėjo Žilio nuotrauka

Dvi svarbios, bet kažkuo ir panašios Lietuvos partijos praėjusį savaitgalį išsirinko savo pirmininkus. Už jauną politiką Remigijų Žemaitaitį vieningai balsavo partijos „Tvarka ir teisingumas“ nariai. Darbo partija labai audringai į lyderio postą nulydėjo skandalingą šios partijos narę Živilę Pinskuvienę. Pastarųjų rinkimų atgarsius pajuto net ir Kupiškis.

Nebegalės dirbti kartu

Kupiškio rajono tarybos narys Modestas Puišė nusprendė palikti savo partiją. Jis jau daug metų yra Darbo partijos narys ir visai neseniai tapo šios partijos Kupiškio skyriaus pirmininko pavaduotoju.

Pareiškimą apie išėjimą iš Darbo partijos Teisingumo ministerijai politikas pateikė antradienį, netrukus po šios politinės organizacijos pirmininko rinkimų. Kaip žinia, praėjusį sekmadienį Kėdainiuose Darbo partijai vadovauti išrinkta Širvintų rajono merė Živilė Pinskuvienė. Dėl pirmininko posto politikė varžėsi su Ukmergės rajono meru Rolandu Janicku.

„Tiesiog nebegaliu dirbti naujai išrinktos partijos pirmininkės komandoje. Manau, kad po Seimo rinkimų partijai turėtų vadovauti politiškai nesusitepęs žmogus. O dabar vėl vilksis įvairių šešėlių šleifas. Tokia mano pozicija“, – trumpai savo apsisprendimą palikti partiją komentavo M. Puišė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video