2024/05/19

 

Tėvus auklės didesniu mokesčiu

Nuo kitų metų gali brangti vaikų treniruotės Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centre.
Valio Staburo asociatyvi nuotrauka

Nuo ateinančių metų Kupiškio rajono kūno kultūros ir sporto centras žada didinti mokesčius savo lankytojų tėveliams. Už vaikų sporto treniruotes reikės mokėti po 3,50 euro per mėnesį. Įstaigos vadovai viliasi, kad didesnis mokestis privers tėvus rimčiau žiūrėti į papildomą savo atžalų veiklą. Mat dabar centras turi bėdų ir su ugdytinių lankomumu ir jų mokesčių mokėjimu. Valdžios atstovai į tokį Savivaldybės įstaigos argumentą žiūri itin kreivai.

Informacija iš skolos lapelio

Į „Kupiškėnų mintis“ kreipėsi kupiškėnas S. P. Vyras pasakojo, kad jį užgulė nelabai didelė Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centro skola. 11 eurų kupiškėnas skolingas šiai įstaigai už savo sūnaus teniso ir futbolo treniruotes. Tėvas išsiaiškino, kad vaikas buvo užsirašęs į jas, bet nelankė.

„Kai atsiverčiau lankomumo žurnalą, jame buvo sužymėtos dienos, kuriomis mano sūnus nedalyvavo treniruotėse. Mačiau vien „n“ raides. Bet niekas manęs apie tai neinformavo. Gal ir nebūčiau nieko sužinojęs, jei ne tas skolos lapelis. Gal centrui palanku laikyti vaiką, įtrauktą į sąrašą, ir gauti pinigus už tai? Gerai, kad mano skola nedidelė, bet kai kam tai yra daug. Manau, kad ne vienas aš toks neinformuotas“, – kalbėjo S. P.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video