2024/05/06

 

Sulaukta tradicinės norvegų rotariečių Kalėdų labdaros

Rotariečiai iš Norvegijos su Kalėdų dovanėlėmis atvyko į Paketurių šv. Kazimiero vaikų globos namus.
Autorės nuotrauka

Praėjusį savaitgalį rajone lankėsi rotariečiai iš Norvegijos. Jie atvežė labdaros sunkiai besiverčiančioms kupiškėnų šeimoms, taip pat Kalėdų dovanėlių Paketurių šv. Kazimiero vaikų globos namų auklėtiniams.
Svečius iš Norvegijos priėmė ir rajono Savivaldybės meras.

Pritaria iniciatyvai

Kupiškio Rotary klubo prezidentas Gintaras Šatinskas sakė, kad Kupiškyje lankėsi Ferder ir Langesundo miestų Rotary klubai. Su Ferder miesto klubu Kupiškio rotariečiai nuolat palaiko draugiškus ryšius. Ši norvegų kelionė į Lietuvą – tai tradicinis Kalėdų turas. Jis tęsiasi šešiolika metų.

„Lapkričio 25 dieną Norvegijos rotariečiai aplankė 17 sunkiai besiverčiančių šeimų Subačiuje, Rudiliuose, Noriūnuose, Virbališkiuose ir Kupiškyje. Šeimos gavo du šaldytuvus, dvi skalbimo mašinas, gruzdintuvių ir kitokios smulkesnės buitinės technikos, pirktos Lietuvoje.

Šeimos, kurios gavo šią labdarą, buvo atrinktos bendradarbiaujant su socialiniais darbuotojais. Visos jos yra tvarkingos, besikabinančios į gyvenimą“, – apie labdaringą kolegų iš Norvegijos viešnagę kalbėjo Kupiškio Rotary klubo prezidentas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video