2024/05/17

 

Apie režisierę ir etatus iš pirmų lūpų

Kupiškio kultūros centro direktorė Jolita Janušonienė (kairėje) ir renginių organizatorė-režisierė Neringa Danienė papasakojo apie veiklos planus.
Autorės nuotrauka

Kupiškio kultūros centre permainos nesibaigia. Vėl turime naują darbuotoją. Tai rokiškėnė Neringa Danienė, didelį pasisekimą tarp žiūrovų turėjusio spektaklio „Gražuolė ir pabaisa“ režisierė. Taip pat netyla kalbos, kad darbas Kupiškyje yra numatytas ir jos kolegei, kultūros darbo koordinatorei Vaivai Kirstukienei.
Apie pokyčius kultūros centre, jo veiklos perspektyvas, ką planuoja nuveikti naujoji darbuotoja, pasikalbėjome su šio centro direktore Jolita Janušoniene. Apie ateities planus papasakojo ir N. Danienė.

Tituluota naujokė

J. Janušonienė neslėpė, kad po pavykusio bendro projekto su rokiškėnais ir vilniečiais, N. Danienei išsakyta daug padėkų už sukurtą šventinę nuotaiką ir pasiūlyta įsijungti į Kupiškio kultūros centro kolektyvą tikintis, kad naujas žmogus dar labiau išjudins kultūrinį rajono gyvenimą, papildys jį naujais dalykais. Kupiškėnai iki šiol stokojo patirties rengiant komercinius renginius, į kuriuos būtų įtraukti ir vietos kolektyvai, ir profesionalūs atlikėjai.

„Naujo etato kurti nereikėjo. Nuo sausio 12 d. N. Danienė priimta dirbti Kupiškio kultūros centro renginių organizatore-režisiere. Iki šiol renginių organizatoriumi čia dirbo Bronius Petronis, kuris išėjo į pensiją. Kaip jis atliko savo pareigas, komentuoti negaliu, nes man su juo dirbti beveik neteko“, – sakė kultūros centro direktorė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video