2024/04/27

 

Socdemus palieka dar vienas senbuvis

Kol kas LSDP palikęs Vincas Dražba naujos partijos neieško ir savivaldos rinkimams nebesiruošia.
Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Dešimt metų Lietuvos socialdemokratų partijai (LSDP) priklausęs Tarybos narys Vincas Dražba palieka savo partiją. Šešiasdešimt devynerių politikas tvirtino apsisprendęs dėl sveikatos, tačiau tuo pat metu prasitarė pasijutęs atstumtas partijos narių kaip ir ne vienas šios partijos Kupiškio skyriaus senbuvis. Pats rajono socialdemokratų vadovas tikino, kad skyriuje susiskaldymo nėra – priešingai, siekiama suvienyti partijos bičiulius.

Dėl sveikatos

Kupiškio rajono socialdemokratai konferencijos metu sudarė narių sąrašą, kurį prieš rinkimus siūlys savo rinkėjams. Pirmąsias tris vietas gavo skyriaus pirmininkas Augenijus Cesevičius, rajono Tarybos narys Aurimas Martinka ir aplinkosaugininkas Rimantas Adomauskas. Tuo tarpu į gerokai žemesnes vietas nuslinko tokie partijos senbuviai, kaip dabartiniai Tarybos nariai Algirdas Navickas, Jonas Blaževičius ir Vincas Dražba.

Pastarasis socialdemokratas atsidūrė 16 vietoje ir neseniai pareiškė paliekąs savo partiją. „Kupiškėnų mintims“ vyras teigė taip apsisprendęs dėl sveikatos ir amžiaus.
„Palieku partiją, tegu dirba jaunimas, leiskime jam pasireikšti. Mano sveikata – nebe ta“, – teigė V. Dražba.

Tačiau vėliau prasitarė, kad dėl to kalta ir partijos vidaus atmosfera – esą senbuviai stumiami į šešėlį.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“


——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video