2024/04/27

 

Kunigystę iškeitė į policiją

Palikti bažnyčią naująjį Kupiškio rajono policijos patrulį paskatino šeimos troškimas.
Autorės nuotrauka

Kupiškio rajono policijos komisariate daugėja patrulių. Nuo pirmadienio šias pareigas pradėjo eiti ir buvęs kunigas Regimantas Tubelis. Dėl šeimos gyvenimą pakeitęs vyras įsitikinęs, kad ir policijos, ir bažnyčios misija panaši – padėti žmogui.

Apie praeitį neatviravo

Panevėžio apskrities policijos komisariate „Ginti. Saugoti. Padėti“ prisiekė dar vienas Kupiškio rajono policijos komisariato patrulis R. Tubelis. Pasipuošęs policininko uniforma ir užsisegęs pirmuosius pareigūnų laipsnius žyminčius antpečius vyras antradienį pradėjo savo tarnybą.

Pirmoji darbo diena pareigūnui nebuvo lengva – nuo pat ryto jis sulaukė didžiulio žiniasklaidos dėmesio. Mat šis policijos naujokas – buvęs kunigas.
Tačiau atvirauti apie savo praeitį 30 metų R. Tubelis nenorėjo. Vyras tik atskleidė, kad šiuo metu yra susituokęs ir gyvena Kreipšių kaime.
„Kas buvo iki policijos – to nepasakosiu. Kas mane pažįsta, viską žino“, – sakė naujasis patrulis.

Į Kupiškio policijos gretas pašnekovas atėjo ką tik baigęs šešių savaičių kursus Policijos mokykloje Klaipėdoje. Tokia galimybė įgyti šios srities žinių ir įgūdžių suteikiama aukštąjį išsilavinimą turintiems asmenims.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“


——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video