2024/04/26

 

Po dviejų dešimtmečių – buitininkų susitikimas

Į buvusių bendradarbių susitikimą susirinko 29 Kupiškio rajono buitinio gyventojų aptarnavimo kombinato darbuotojai.
Autorės nuotrauka

Kupiškio rajono buitinio gyventojų aptarnavimo kombinate daugiau nei 30 metų buvo teikiamos siuvimo, mezgimo, kirpimo, buitinės technikos remonto, autoserviso ir kitokios paslaugos. Didelės Kupiškio krašto įmonės kolektyve dirbo daugiau nei 200 žmonių, vienu metu jų skaičius siekė net 260. Šeštadienį nedidelis būrelis – 29 buvę buitininkai rinkosi į susitikimą.

Jautė poreikį susitikti

Mintis suburti buvusius kolegas kilo siuvyklos vedėjai Aldonai Ribokienei ir siuvėjai Danguolei Saladžiuvienei. „Nuolat pasikalbėdavome, kad reikia susitikti, ir kiti buvę kombinato darbuotojai apie tai užsimindavo, todėl ir nutarėme surengti buitininkų susitikimą“, – kalbėjo šią idėją paversti realybe nusprendusi D. Saladžiuvienė, kuriai daugiausia talkino ilgametis Buitinio gyventojų aptarnavimo kombinato vyriausiasis inžinierius Valentinas Kščenavičius.

Susitikimo organizatoriai įdėjo žinutę apie planuojamą renginį į laikraštį, tačiau ir jiems patiems teko nemažai padirbėti, kol pavyko telefonu ar net vykstant į namus sukviesti buvusius kombinato darbuotojus.

„Žmonės labai noriai atsiliepė į mūsų kvietimą, čia susirinko ir siuvėjos, kirpėjos, ir buvę autoserviso, administracijos darbuotojai“, – sakė D. Saladžiuvienė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Unė JUODYTĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video