2024/03/29

 

Dantų protezus gamins rokiškėnai

Dantų protezavimo paslauga vėl atgaivinta Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centre.
Asociatyvi autorės nuotrauka

Rugsėjo 11 d. rajono Tarybos posėdyje svarstant Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro (PASPC) teikiamų mokamų dantų protezavimo paslaugų kainų tvirtinimą, kai kuriems Tarybos nariams kilo klausimas, kodėl teikiant šias paslaugas yra bendradarbiaujama su kaimyninio rajono dantų protezavimo specialistais, o ne su mūsų rajone dirbančiais šios paslaugos teikėjais.

Apgailestavo, bet pritarė

Tarybos narys Valentinas Beinoris, susipažinęs su informacija, kad naujasis PASPC odontologas, teiksiantis ir dantų protezavimo paslaugą, dirbs čia keturias dienas per savaitę, kad bus naudojamasi dantų technikų laboratorijos Rokiškyje paslaugomis, kad PASPC skelbtame konkurse šioms paslaugoms teikti kviesti dalyvauti uteniškiai, pasvaliečiai ir rokiškėnai, klausė, kodėl nekviesti kupiškėnai, protezuojantys dantis.
PASPC direktorė Dovilė Kulbokienė lakoniškai atsakė: „Norėjome kokybiškos paslaugos ir geros kainos.“

Meras Jonas Jarutis taip pat apgailestavo, kad kupiškėnai, dantų protezuotojai, nedalyvavo šiame konkurse, ir dalis pinigų nutekės pas kaimynus. „Negi Kupiškyje dirbantys protezuotojai nieko neišmano? Bet yra taip, kaip yra“, – konstatavo rajono vadovas. Konkursas teisėtas, rinktasi ne iš vieno pretendento.
V. Beinoris laikėsi nuomonės, kad tokia PASPC pozicija – klientų atėmimas iš rajone dirbančių specialistų.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video