2024/04/26

 

Kas laimėjo konkursą?

Rugsėjo 10 d., Savivaldybės skelbtą konkursą Kupiškio kultūros centro direktoriaus pareigoms eiti laimėjo Jolita Janušonienė, surinkusi 13,75 balų. Ji šiuo metu dirba Kupiškio viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus vedėja. J. Janušonienė Vilniaus universitete įgijo komunikacijos ir informacijos bakalauro kvalifikacinį laipsnį.

Dokumentus dalyvauti konkurse buvo pateikę 5 pretendentai, į konkursą atvyko visi. Pasak šio konkurso komisijos sekretorės Rimos Jokimienės, keturi pretendentai pirmoje konkurso dalyje, atsakinėdami į testo klausimus, nesurinko pereinamojo balo. Norint patekti į antrąjį konkurso etapą, kad galėtum pristatyti savo veiklos programą, reikėjo surinkti ne mažiau kaip 6 balus.

Šio konkurso rezultatus galima apskųsti per tris dienas. Jei skundų nebus, tai, pasak R. Jokimienės, spalio mėnesį konkurso laimėtoja, patvirtinus rajono Tarybai, galėtų pradėti eiti savo pareigas.

Paklausta, kaip būtų, jei konkurso rezultatus prireiktų anuliuoti, R. Jokimienė atsakė, kad tokiais atvejais konkursai yra skelbiami iš naujo.

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video