2024/03/28

 

Opozicijos protestas prieš privatizuotą maitinimą

Konservatorių frakcijos nariai rajono Taryboje atsisakė bet kokių diskusijų dėl privatizuoto mokinių maitinimo tvarkos – esą vaikų sveikatai toliau kenkti jie nesiruošia.
Autorės nuotrauka

Praėjusiame Kupiškio rajono tarybos posėdyje opozicija mestelėjo valdantiesiems akibrokštą. Svarstant sąlygas dėl jau įteisinto vaikų maitinimo privatizavimo, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos nariai paliko balsavimo salę. Politikai argumentavo, kad vaikų sveikatai nepalankus sprendimas perduoti valgyklas privatininkams jau priimtas ir toliau žalos jie daryti nebesutinka. Likusieji suabejojo tokiu sprendimu. Ar tai nėra dar vienas opozicijos reklaminis triukas?

„Vaikų sveikatai kenkiantis sprendimas dėl mokinių maitinimo jau priimtas. Ir aš toliau diskutuoti šia tema nesiruošiu“, – paskelbus prieš pat rajono Tarybos posėdį paruoštą klausimą dėl Kupiškio rajono bendrojo ugdymo mokyklų maisto ruošimo patalpų nuomos mokinių maitinimui organizuoti pareiškė konservatorius Valentinas Beinoris ir išėjo iš salės. Paskui jį pasekė ir kiti šios frakcijos nariai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video