2024/04/25

 

Sporto bendruomenė rinkosi į šventę

Jėgas buvo galima išbandyti smiginio varžybose.
Autorės nuotrauka

Šeštadienį miesto stadione pirmą kartą surengta Kupiškio miesto ir rajono sporto šventė. Itin karštą popietę vykęs renginys žiūrovų gausa pasigirti negalėjo, tačiau sporto šakų įvairovė sukvietė nemažą būrį dalyvių.

Tikslas – suvienyti sportininkus

Pasak Kupiškio rajono kūno kultūros ir sporto centro direktorės Laimutės Šližauskienės, idėja surengti šią šventę kilo diskutuojant tarpusavyje: „Sportiniai renginiai vyksta nuolat įvairių miesto švenčių metu, norėjosi suorganizuoti atskirą susiėjimą, šią mintį pirmasis pasiūlė ritinio sporto klubo „Aukštaičiai“ prezidentas Vidmantas Liubamirskas, ėmėme kviesti klubus. Džiugu, kad šiandien dalyvauti sutiko ir aktyviai įsijungė sporto veteranų klubo „Šaltinis“, futbolo klubo „Narjanta“, visureigių sporto klubo „35 coliai“, viešosios įstaigos „Kupiškio auto- moto sportas“, motociklų sporto klubo „Vingis“ vadovai ir nariai.“

„Į Kupiškį atvykti mielai sutiko ir buvęs olimpietis, lengvaatletis Pavelas Fedorenka. Iš pradžių buvo minčių rengti tik lengvosios atletikos varžybas, tačiau nusprendėme įtraukti ir kitas sporto šakas. Pas mus sporto klubų yra išties nemažai, todėl ateityje tikimės ir jų aktyvumo, nes tai puiki proga visuomenei parodyti savo veiklą. Norime, kad ši šventė taptų tradicine, o kol kas tai pirmas mėginimas suvienyti sporto mylėtojus“, – kalbėjo centro direktorė.

Renginį atidarė Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos merginos šokėjos, susirinkusius žmones pasveikino rajono meras Jonas Jarutis. „Mūsų sporto bendruomenei seniai reikėjo tokios šventės, smagu, kad čia dalyvauja įvairiaus amžiaus kupiškėnai – nuo darželinukų iki senjorų“, – džiaugėsi meras.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Unė JUODYTĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video