2024/04/26

 

Nugalėtojų desantas – kultūrizmo ir fitneso čempionate

Modestas Puišė (pirmas dešinėje) tik šiemet tapo Lietuvos vyrų fitneso čempionu.
Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacijos nuotrauka

Parodoksalu: pernai pasaulio fitneso čempionu tapęs sportininkas iš Kupiškio Modestas Puišė tik dabar tapo ir Lietuvos čempionu. Šį titulą jis pelnė praėjusį savaitgalį Kaune vykusiame atvirame Lietuvos ir Latvijos kultūrizmo ir fitneso čempionate. Kartu su nugalėtoju varžybose dalyvavo ir puikiai pasirodė dar du kupiškėnai – Evaldas Gudonis ir Martynas Pakalnis.

Prizininkų komanda

Vieną kartą per metus vykstantis Lietuvos kultūrizmo ir fitneso čempionatas šį pavasarį surengtas Kaune. Aštuonių kategorijų rungtyse varžėsi per 70 sportininkų iš Lietuvos ir kaimyninės šalies.

Į varžybas vyko ir kupiškėnų komanda. Trys rajono sportininkai: M. Puišė, M. Pakalnis ir E. Gudonis, Lietuvos ir Latvijos kultūrizmo ir fitneso čempionate užėmė trečiąją vietą tarp visų dalyvavusių komandų.

Pasak komandos trenerio M. Puišės, tai – puikus pasiekimas, kai konkurencija didžiuosiuose miestuose su Kupiškiu – nepalyginama. Tačiau sportininko teigimu, ne sporto klubų įranga viską lemia – o pačių sportininkų darbas, pastangos, užsispyrimas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video