2024/05/05

 

Gražinant kraštą suartėjama su bendruomene

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kupiškio rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Greta Žalnieriūnaitė, Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjai Valda Subačienė ir Vidas Bartasevičius, Klaipėdos policijos mokyklos studentas Justas Vaičiūnas ir policijos bendruomenė dalyvavo tradicinės miško dienos renginyje – sodino mišką kirtavietėje Skapiškio girininkijoje.

Į akciją taip pat įsitraukė ir Kupiškio priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba. Pasodinta apie 1 ha miško. Miškininkai kiekvienam eglučių sodintojui dovanojo prisiminimui knygutes, o komisariatui – knygą, pavaišino pačių miškininkų virta „Bliauka“ ir sula.

Kupiškio policijos pareigūnai buvo pakviesti ir į Lietuvai pagražinti draugijos Kupiškio skyriaus valdybos organizuotą aplinkos tvarkymo talką – surinkti po žiemos likusias šiukšles, pasodinti medelių, gėlių, krūmų ir dalyvauti projekte „Medelį pasodinsi – Tėvynę padabinsi“, kurio metu sodino rožes Uošvės Liežuvio saloje.

Dalyvaudami visose Kupiškio krašto gražinimo akcijose, pareigūnai tampa aktyviais bendruomenės nariais, dirba kartu, bendrauja, įgyja didesnį pasitikėjimą.

Kupiškio RPK inf. ir nuotrauka

——-
Autorius:

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video