2024/04/27

 

Budėtojus pakeis mygtukas

Nuo balandžio 1-osios budėtojus Kupiškio rajono policijos komisariate naktimis, savaitgaliais ir šventinėmis dienomis pakeis pagalbos mygtukas.
Autorės nuotrauka

Nuo balandžio 1-osios Kupiškio rajono policijos komisariatas planuoja optimizuoti operatyvaus valdymo grupę. Naktimis, savaitgaliais ir šventinėmis dienomis komisariato budėtojų dalyje dirbusius pareigūnus pakeis specialus pagalbos mygtukas prie komisariato durų. Pati įstaiga bus užrakinta. O pareigūnai patruliuos mieste.

Naktį – mygtukas, dieną – langelis

Ant Kupiškio rajono policijos komisariato sienos jau galima pamatyti specialų pagalbos mygtuką. Jis po mėnesio turėtų pakeisti šioje įstaigoje dirbančią operatyvaus valdymo grupę (budėtojų dalį).
Paspaudus naująjį prietaisą atsilieps pareigūnas. Tačiau pradėjus veikti šiai sistemai, tai – bus jau nebe Kupiškio rajono policijos komisariato atstovo balsas, o atsilieps Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnas.

„Nuo balandžio 1-osios planuojame optimizuoti budėtojų dalį. Kupiškio r. policijos komisariatas pareiškimus, nusiskundimus priiminės tik vieno langelio principu nuo 7 val. iki 18 ar 19 val. Likusiu laiku, savaitgaliais ir šventinėmis dienomis komisariatas bus užrakintas. Tokiu metu veiks tik apsaugos sistema ir pagalbos mygtukas gyventojams. Jį paspaudus bus galima pranešti apie nelaimę, pavojų, įvykį. Informacija pasieks dirbančius pareigūnus ir Panevėžio apskrities policiją. Reagavimas į iškvietimus dėl tokių pokyčių nesikeis“, – aiškino Kupiškio rajono policijos komisariato viršininkas Gintautas Misiūnas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video