2024/05/11

 

Pareigūnams – prasižengėlių atakos

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Pastaruoju metu Kupiškio rajono policijai visai nebepavyksta draugauti su gyventojais. Šie pareigūnus ne tik apšaukia, keiksnoja, bet ir kumščiuoja. Padaugėjo ir gudruolių, kurie stengiasi išsisukti su kyšiu. Vienas paskutinių tokių bandymų buvo negirdėtas visos apskrities pareigūnams – vyras patruliams siūlė kyšį, kad nebūtų nubaustas už sumuštą žmoną.

Dar visai neseniai, vasario 1-ąją, sulaikytas kupiškėnas A. A. Kupiškio policijos komisariate demonstravo lytinius organus ir necenzūriniais žodžiais koneveikė pareigūnus.

Kitą dieną 500 litų kyšį tarnybiniame automobilyje patruliams siūlė neblaivus vairuotojas iš Pelyšių kaimo.

Vasario 4 dieną Kupiškio rajono policijos pareigūnai vyko į iškvietimą dėl smurtaujančio sutuoktinio. Apie triukšmaujantį vyrą pranešė P. Mažylio gatvės Kupiškio mieste gyventoja V. B.

Tačiau, rodos, eiliniai nesutarimai šeimoje netrukus peraugo į rimtesnius nusikaltimus.
Į įvykio vietą atvykę du patruliai ir policijos rėmėja priiminėjo pareiškėjos skundą dėl sutuoktinio A. A. B., kai pastarasis drąsiai įėjo į kambarį ir švystelėjo nelauktiems svečiams ant fotelio 2 250 litų.

68-erių kupiškėnas paaiškino, kad tie pinigai už policijos vargą dėl jo žmonos skundo. Toks elgesys iš karto įvardytas kyšiu ir įtariamojo už vasario 4-osios vakaro nuotykius laukė suėmimas.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video