2024/04/25

 

Moksleiviai atnaujino biblioteką

Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos jaunieji apdailininkai su savo profesijos mokytojais atnaujintoje bibliotekoje.
Autorės nuotrauka

Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos biblioteka po beveik dvidešimt ketverių gyvavimo metų sulaukė pirmo rimtesnio remonto. Šios mokymo įstaigos bendruomenei smagiausia, kad šį darbą atliko patys mokiniai mokomųjų praktikų metu.

Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos bibliotekos vedėja Irina Vilimienė sakė, kad šios bibliotekos fonduose yra apie 25 tūkst. įvairių dokumentų. Tai ir vadovėliai, ir profesinė bei kita informacinė, grožinė literatūra. Biblioteka turi kompiuterizuotą skaityklėlę. Pastaruoju metu įsigyta naujų kompiuterių, kompiuterinių programų. „Norisi, kad biblioteka būtų šiuolaikiška, aprūpinta naujomis technologijomis, kad joje nesunkiai visi rastų reikiamos informacijos“, – kalbėjo bibliotekininkė. I. Vilimienė džiaugėsi, kad viskas bibliotekoje iš pagrindų atnaujinta, apšiltintos sienos, lubos, sudėtos laminuotos grindys. Visus vidaus apdailos darbus atliko apdailininkų specialybės III kurso moksleiviai, vadovaujami profesijos mokytojo Evaldo Bagdonavičiaus ir profesijos mokytojo metodininko Kęstučio Šakicko. Naujus baldus bibliotekai taip pat pagamino staliaus specialybės II kurso moksleiviai, vadovaujami vyr. profesijos mokytojo Gintauto Černiaus. Atliekant šį darbą jiems taip pat talkino ir apdailininkai.
Pasak E. Bagdonavičiaus, tai gera darbo praktika moksleiviams.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Banguolė ALEKNIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video