2024/04/23

 

Tarybos posėdyje netrūko šventinio dosnumo

Penkeriems metams išrinktą Kupiškio r. pirminės asmens sveikatos priežiūros centro direktorę Dovilę Kulbokienę sveikina rajono meras Jonas Jarutis.
Autorės nuotrauka

Į jau paskutinį šių metų rajono Tarybos posėdį mūsų išrinktieji rinkosi gerai nusiteikę, nors darbotvarkėje buvo beveik pusšimtis klausimų. Dauguma klausimų – dėl ugdymo įstaigų asignavimų perskirstymo, todėl jiems pritarta vienbalsiai. Apie kitus reikalus, kaip visada, diskutuota, tačiau pasiginčijus pritarta.

Pakeitė reglamento punktus

Pirmiausia priimtas sprendimas dėl kai kurių rajono Savivaldybės tarybos veiklos reglamento punktų pakeitimų. Kai kurie punktai keitėsi tik formaliai – patikslinant kai kurias sakinių frazes ar Tarybos priimtų sprendimų įsigaliojimo, pasirašymo laiką. Pakeistas ir punktas apie posėdžio laiką ir apie svarstyti parengtus ir įregistruotus klausimus skelbiant visuomenės informavimo priemonėse. Šio sakinio nebeliko. Dabar tik Tarybos posėdžio laikas ir vieta bus skelbiami spaudoje ar televizijoje, o numatomus svarstyti klausimus teks susirasti Savivaldybės interneto svetainėje. Tarybos nariui Dainiui Bardauskui pasiteiravus, ar taip nebus sumažintos galimybės gyventojams sužinoti, ką Taryba svarstys, nes ne visi turi galimybę ir moka naudotis internetu, meras Jonas Jarutis paaiškino, kad visuomenės informavimo priemonėse darbotvarkė bus skelbiama remiantis kitu dokumentu, nors konkrečiai kokiu, nepasakė.

Palinkėjo sėkmės ir pamalonino

Gėlėmis ir palinkėjimais buvo pasveikinta konkursą laimėjusi Kupiškio r. pirminės asmens sveikatos priežiūros centro direktorė Dovilė Kulbokienė. Ji vadovės pareigomis galės džiaugtis penkerius metus.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Nida ŠULCIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video