2024/04/18

 

Tamsoje klaidžiojantis vaikas pas mamą nenorėjo

Valio Staburo asociatyvi nuotrauka

Namai – pragarai, be namų – negerai. Bet Rudilių kaime nutikęs įvykis parodė, jog kartais šeimoje būna toks pragaras, kad į ją grįžti nenori net penkiametis vaikas. Kaip įtariama, iš namų išvarytą ir tamsoje klaidžiojantį mažametį praėjusį trečiadienį surado policija.

Spalio 23 dienos vakarą į policiją kreipėsi netoli Rudilių kaimo gyvenanti L. B. Jauna moteris pranešė, kad iš jos atokios, visai šalia miško stovinčios sodybos dingo penkiametis sūnus.

Policija įtaria, kad vaikas buvo išvarytas. Pasak artimųjų, berniukas išėjo į parduotuvę Rudilių kaime, kone už dviejų kilometrų, nusipirkti „čiulpinuko“. Grįžusi namo 19 val. ir nesulaukusi sūnaus motina pati nuėjo į Rudilius, bet berniuko ten nerado.
Iškviesti Kupiškio rajono policijos komisariato pareigūnai, patruliai pradėjo penkiamečio paiešką. Į pagalbą kolegoms skubėjo Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato kinologai.

Apie 21 val. netoli Rudilių patruliavę policininkai pastebėjo keliu einantį berniuką, ir kinologų pagalbos neprireikė. Vaikas buvo sveikas, bet pareigūnams sakė namo grįžti nenorįs – esą jį iš namų ieškoti mamos išvijo močiutė.
Užsukus į vaiko šeimą tą vakarą policiją pasitiko visi neblaivūs šeimos nariai.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video