2024/04/19

 

Mums paroda „Expo Aukštaitija 2013“ per prasta?

Prie Anykščių turizmo informacijos centro paviljono netrūko susidomėjusių lankytojų. Jie buvo kviečiami atvykti ne tik aplankyti turistines vietas, bet ir pailsėti naujame SPA centre.
Autorės nuotrauka

Tris dienas – rugsėjo 27–29 dienomis Panevėžyje vykusi paroda „Expo Aukštaitija 2013“ sukvietė gausų būrį visų sričių gamybos ir paslaugų įmonių, švietimo ir mokslo įstaigų, ūkininkų ir žemės ūkio produktų perdirbėjų, kaimo turizmo verslo atstovų, etnokultūros ir paveldo puoselėtojų, meno dirbinių kūrėjų ir amatininkų, suvenyrų gamintojų ir prekybininkų.

Šią kasmet vykstančią parodą aplanko daugiau kaip 30 tūkstančių žmonių. Parodos lankymas – nemokamas. Praėjusiais metais parodoje sulaukta rekordinio – 190 dalyvių skaičiaus.
Vienas didžiausių metų verslo renginių Kupiškio rajono verslininkų nesudomino. Tarp besireklamuojančių ir kviečiančių užsukti pasisvečiuoti į Kupiškį nebuvo ir Kupiškio turizmo ir verslo informacijos centro paviljono.

„Mes jau ir pernai ten nedalyvavome. Pagrindinis klausimas – pinigų trūkumas, – sakė Kupiškio turizmo ir verslo informacijos centro direktorius Paulius Pranckūnas. – Tai nėra didelė paroda, smulkmė. Mes dalyvaujame Vilniuje vykstančiose tarptautinėse parodose kartu su Turizmo departamentu.“

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Nida ŠULCIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video