2024/04/16

 

Policininkai baikerius stebėjo tik nuo kranto

Baikerių komandos konstravo kuo ilgesnius ir kuo patvaresnius motociklus.

Ingridos Nagrockienės nuotrauka

Po trejų metų pertraukos Kupiškio marių saloje vėl visą savaitgalį riaumojo motociklai. Nors pas mus įprasta būgštauti dėl Uošvės Liežuvio tvarkos, per du tūkstančiai šventės dalyvių šią vietą paliko itin tvarkingą. O nutrūktgalviais laikomiems baikeriams neprireikė net policijos pagalbos. Pareigūnų jie netgi neįsileido į salą, nes patys rūpinasi savo saugumu ir drausme.

Saugumu rūpinasi patys

Nuo penktadienio iki pat sekmadienio Uošvės Liežuvis spurdėjo nuo baikerių šurmulio.
Čia laisvai buvo leidžiami ir lankytojai iš miesto. Tačiau viešąja tvarka besirūpinantys policininkai motociklų šventę galėjo stebėti tik nuo kito marių kranto. Jiems čia vietos nebuvo.
„Mes niekada neįsileidžiame policijos – savo renginiuose tik patys rūpinamės tvarka ir saugumu. Ir kiek žinau, daug rūpesčių Kupiškiui nesukėlėme. Jei ir buvo incidentų, tai tik labai smulkių. Ne taip, kai čia buvome prieš trejus metus. Paprastai tai ne baikeriai atneša sumaištį, o į jų renginį ateinantys lankytojai iš vietos“, – po renginio su „Kupiškėnų mintimis“ kalbėjo klubo „Iron X mc“ sekretorius Rolandas (pasak jo, pavardės šiame klube nefigūruoja).

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Ingrida NAGROCKIENĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video