2024/03/29

 

Nauja pramoga – vandens sporto mėgėjams

Profesionalūs vandenlentininkai ne tik išbandė trasą, bet ir pademonstravo ne vieną triuką.  Jų teigimu, ant lentos laikytis  visi išmoksta jau per pirmąjį čiuožimą, o posūkį padaryti pavyksta bent pusei.

Mariaus Skrupskio nuotrauka

Praėjusį penktadienį prie Kupiškio marių buvo išbandyta vandenlenčių trasa. O šeštadienį ir sekmadienį ją galėjo išmėginti visi norintys.

Ieškantys naujų potyrių su vandenlente galės skrieti nuo valčių elingo iki Uošvės Liežuvio salos. Jau sumontuota visa reikiama įranga, patikrinta, kaip ji veikia.
Rajono Savivaldybės taryba patvirtino ir paslaugų įkainius. Darbo dienomis 10 minučių vandenlenčių trasos nuoma moksleiviams kainuos 15 Lt, suaugusiems – 20 Lt. Poilsio ir švenčių dienomis – moksleiviams 20 Lt, suaugusiems – 25 Lt.

Pasak Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centro direktoriaus Pauliaus Pranckūno, tikimasi, kad nuo trečiadienio pramogauti su vandenlente bus galima reguliariai – bus priimtas žmogus, kuris ir rūpinsis, kad viskas vyktų sklandžiai. Planuojamas darbo laikas nuo 11 iki 20 valandos.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

——-
Autorius: Neringa BUTKEVIČIŪTĖ

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video